The effect of N - fertilization and stress on the growth and chemical composition of three parsley types

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η επίδραση της αζωτούχου λίπανσης και της καταπόνησης στην ανάπτυξη και την χημική σύσταση τριών τύπων μαϊντανού: [υπό] Σπύρου Α. Πετροπούλου
The effect of N - fertilization and stress on the growth and chemical composition of three parsley types

Petropoulos, Spyridon
Πετρόπουλος, Σπυρίδων

PhD Thesis

2006


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία

Agricultural and Veterinary Sciences
Μαϊντανός τύπου Αμβούργου
Αιθέρια έλαια
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Essential oils
Μαϊντανός, Ριζώδης
Μαϊντανός, Πλατύφυλλος
Parsley, Curly-leafed
Apiole
Μαϊντανός, Σγουρός
Απιόλη
Parsley, Turnip-rooted
Μαϊντανός
Μυριστικίνη
Parsley, Plain leafed
Parsley, Hamburg type
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
Myristicin
Parsley
Agriculture, Forestry and Fisheries

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Εργαστήριο Κηπευτικών Καλλιεργειών




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.