The effect of N - fertilization and stress on the growth and chemical composition of three parsley types

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Η επίδραση της αζωτούχου λίπανσης και της καταπόνησης στην ανάπτυξη και την χημική σύσταση τριών τύπων μαϊντανού: [υπό] Σπύρου Α. Πετροπούλου
The effect of N - fertilization and stress on the growth and chemical composition of three parsley types

Petropoulos, Spyridon
Πετρόπουλος, Σπυρίδων

PhD Thesis

2006


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία

Agricultural and Veterinary Sciences
Μαϊντανός τύπου Αμβούργου
Αιθέρια έλαια
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Essential oils
Μαϊντανός, Ριζώδης
Μαϊντανός, Πλατύφυλλος
Parsley, Curly-leafed
Apiole
Μαϊντανός, Σγουρός
Απιόλη
Parsley, Turnip-rooted
Μαϊντανός
Μυριστικίνη
Parsley, Plain leafed
Parsley, Hamburg type
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
Myristicin
Parsley
Agriculture, Forestry and Fisheries

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Εργαστήριο Κηπευτικών Καλλιεργειών




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)