Study of the physicochemical characteristies of teleme cheese made from different types of milk and lactic acid cultures

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών τελεμέ από διάφορα είδη γάλακτος και οξυγαλακτικές καλλιέργειες
Study of the physicochemical characteristies of teleme cheese made from different types of milk and lactic acid cultures

Pappa, Eleni
Παππά, Ελένη

PhD Thesis

2003


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Τελεμές
Πρωτεόλυση
Αποικοδόμηση κατά Edman
Agricultural and Veterinary Sciences
Πεπτίδια
Lactic acid bacteria
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Peptides
Edman degradation
MS - MS
Animal and Dairy Science
Ripening
Ωρίμανση
Proteolysis
Telemes
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Οξυγαλακτικές καλλιέργειες

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.