Μελέτη της παραδοσιακής πυτιάς και των ενζύμων χυμοσίνη και πεψίνη από ήνυστρα κατσικιών

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Study of traditional rennet and of chymosin and persin from kid abomasum
Μελέτη της παραδοσιακής πυτιάς και των ενζύμων χυμοσίνη και πεψίνη από ήνυστρα κατσικιών

Moschopoulou, Ekaterini
Μοσχοπούλου, Αικατερίνη

PhD Thesis

2003


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Πεψίνη
Traditional rennet
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Καζεΐνη, Υδρόλυση
Chymosin
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Χυμοσίνη
Casein hydrolysis
Pepsin
Animal and Dairy Science
Πυτιά, Παραδοσιακή

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)