Μελέτη της παραδοσιακής πυτιάς και των ενζύμων χυμοσίνη και πεψίνη από ήνυστρα κατσικιών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Study of traditional rennet and of chymosin and persin from kid abomasum
Μελέτη της παραδοσιακής πυτιάς και των ενζύμων χυμοσίνη και πεψίνη από ήνυστρα κατσικιών

Moschopoulou, Ekaterini
Μοσχοπούλου, Αικατερίνη

PhD Thesis

2003


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Πεψίνη
Traditional rennet
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Καζεΐνη, Υδρόλυση
Chymosin
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Χυμοσίνη
Casein hydrolysis
Pepsin
Animal and Dairy Science
Πυτιά, Παραδοσιακή

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.