Μελέτη του τσίπουρου και επίδραση ποικιλιών της vitis vinifera L. στα αρωματικά χαρακτηριστικά του

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Study of tsipouro and effect of grape varieties (vitis vinifera L.) on its aromatic profil
Μελέτη του τσίπουρου και επίδραση ποικιλιών της vitis vinifera L. στα αρωματικά χαρακτηριστικά του

Gerogiannaki-Christopoulou, Maria
Χριστοπούλου-Γερογιαννάκη, Μαρία

PhD Thesis

2003


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονική Βιοτεχνολογία

Distillation
Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Agricultural Biotechnology
Στέμφυλα
Τσίπουρο
Άρωμα
Volatiles
Πτητικά
Απόσταξη
Tsipouro
Aroma
Grape yarieties
Άμπελος, Ποικιλίες
Grape romace

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)