Μελέτη του τσίπουρου και επίδραση ποικιλιών της vitis vinifera L. στα αρωματικά χαρακτηριστικά του

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Study of tsipouro and effect of grape varieties (vitis vinifera L.) on its aromatic profil
Μελέτη του τσίπουρου και επίδραση ποικιλιών της vitis vinifera L. στα αρωματικά χαρακτηριστικά του

Gerogiannaki-Christopoulou, Maria
Χριστοπούλου-Γερογιαννάκη, Μαρία

PhD Thesis

2003


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονική Βιοτεχνολογία

Distillation
Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Agricultural Biotechnology
Στέμφυλα
Τσίπουρο
Άρωμα
Volatiles
Πτητικά
Απόσταξη
Tsipouro
Aroma
Grape yarieties
Άμπελος, Ποικιλίες
Grape romace

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.