Effect of clipping intensity and frequency on forage production and quality of ligneous species

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Επίδραση της έντασης και συχνότητας κοπής στην παραγωγή και ποιότητα βοσκήσιμης ύλης ξυλωδών ειδών
Effect of clipping intensity and frequency on forage production and quality of ligneous species

Parissi, Zoi
Παρίση, Ζωή

PhD Thesis

2001


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία

Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Nutritive value
Μέθοδος έκλυσης αερίων
Φαινολογικά στάδια
Clipping intensity
PEG
Ratio leaves / stem
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
Αναλογία φύλλων / βλαστών
Ligneous species
Ένταση κοπής
Θρεπτική αξία
Ξυλώδη είδη
Phenological stages
In vitro gas production
Agriculture, Forestry and Fisheries

Greek

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Τομέας Λιβαδοπονίας και Θηραμάτων. Εργαστήριο Δασικών Βοσκοτόπων




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)