Ο ρόλος της σύνθεσης και των χαρακτηριστικών του νοικοκυριού στη ζήτηση των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα: η περίπτωση του τυριού

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ο ρόλος της σύνθεσης και των χαρακτηριστικών του νοικοκυριού στη ζήτηση των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα: η περίπτωση του τυριού

Michalopoulos, Vasileios
Μιχαλόπουλος, Βασίλειος

PhD Thesis

2001


Κοινωνικές Επιστήμες ➨ Οικονομικά και Επιχειρήσεις

Greece
Economics and Business
Dairy products
Social Sciences
Households
Ελλάδα
Τυρί
Κοινωνικές Επιστήμες
Cheese
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Νοικοκυριά
Οικονομικά και Επιχειρήσεις

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Πατρών
University of Patras

Πανεπιστήμιο Πατρών. Τμήμα Οικονομικών Επιστημών




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.