ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΓΙΑ WDM ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1994 (EL)
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΓΙΑ WDM ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΕΞΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΜΗΚΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΥΧΑΙΑΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑΤΥΧΑΙΑΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ ΕΚΤΕΝΩΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Οπτικό δίκτυο
ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Πολύπλεξη διαίρεσης μήκους κύματος
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) (EL)
National Documentation Centre (EKT) (EN)

Ελληνική γλώσσα

1994


Πανεπιστήμιο Πατρών
University of Patras*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.