Ο ζύθος με χαμηλό ή χωρίς αλκοόλ

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2022 (EN)

Ο ζύθος με χαμηλό ή χωρίς αλκοόλ

Μαλεζίδης, Φώτης

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Tataridis, Panagiotis
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Ζύθος με χαμηλή αλκοόλη
Μπύρα
Mικροζυθοποιία
Zύθος χωρίς αλκοόλη
Περιορισμένη ζύμωση
Αφαίρεση αλκοόλης


Greek

2021-07


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-02-08T08:30:14Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)