Πρακτικές πρόληψης και επαναχρησιμοποίησης αποβλήτων στον τομέα των τροφίμων

Πρακτικές πρόληψης και επαναχρησιμοποίησης αποβλήτων στον τομέα των τροφίμων
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Πρακτικές πρόληψης και επαναχρησιμοποίησης αποβλήτων στον τομέα των τροφίμων

Βουσουρέλη, Αναστασία

Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας
Evrenoglou, Lefkothea
Επαγγελματική & Περιβαλλοντική Υγεία
Damikouka, Ioanna
Zervas, Georgios
Σχολή Δημόσιας Υγείας

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

2022-03-30

2022-04-15T11:15:31Z


Επαναχρησιμοποίηση
Ανθρακικό αποτύπωμα
Υδατικό αποτύπωμα
Απόβλητα τροφίμων
Κυκλική οικονομία
Πρόληψη

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.