Πρακτικές πρόληψης και επαναχρησιμοποίησης αποβλήτων στον τομέα των τροφίμων

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2022 (EL)

Πρακτικές πρόληψης και επαναχρησιμοποίησης αποβλήτων στον τομέα των τροφίμων

Βουσουρέλη, Αναστασία

Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας
Evrenoglou, Lefkothea
Επαγγελματική & Περιβαλλοντική Υγεία
Damikouka, Ioanna
Zervas, Georgios
Σχολή Δημόσιας Υγείας

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Επαναχρησιμοποίηση
Ανθρακικό αποτύπωμα
Υδατικό αποτύπωμα
Απόβλητα τροφίμων
Κυκλική οικονομία
Πρόληψη


Ελληνική γλώσσα

2022-03-30


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-04-15T11:15:31Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.