Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών

Μηλιτσοπούλου, Κρυσταλλίνα

HOUHOULA, DIMITRA
Αντωνόπουλος, Διονύσιος
Stefanou, Valentina
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Φυστίκι Αιγίνης
Ξηροί καρποί
Καρύδια
Αμύγδαλα
Φουντούκια
Ηλιόσποροι
Κολοκυθόσποροι


Ελληνική γλώσσα

2021-02-26


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-22T13:07:02Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.