Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών

Μηλιτσοπούλου, Κρυσταλλίνα

HOUHOULA, DIMITRA
Αντωνόπουλος, Διονύσιος
Stefanou, Valentina
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Φυστίκι Αιγίνης
Ξηροί καρποί
Καρύδια
Αμύγδαλα
Φουντούκια
Ηλιόσποροι
Κολοκυθόσποροι


Greek

2021-02-26


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-22T13:07:02Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)