Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.

Κατσούλα, Δροσιανή
Καραλίβανου, Θεοδώρα

Κουλούρης, Σπυρίδων
Tsakali, Efstathia
Τριάντη, Μυρτώ
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Προβιοτικά ως αντιβιοτικά
Πρεβιοτικά
Ψυχοβιοτικά
Συμβιωτικά
Παραβιοτικά
Μικροενθυλάκωση
Προβιοτικά
Μεταβιοτικά
Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα


2021-03-04


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-22T13:20:22Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.