Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.

Κατσούλα, Δροσιανή
Καραλίβανου, Θεοδώρα

Κουλούρης, Σπυρίδων
Tsakali, Efstathia
Τριάντη, Μυρτώ
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Προβιοτικά ως αντιβιοτικά
Πρεβιοτικά
Ψυχοβιοτικά
Συμβιωτικά
Παραβιοτικά
Μικροενθυλάκωση
Προβιοτικά
Μεταβιοτικά
Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα


2021-03-04


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-22T13:20:22Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)