Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Time
Creator/contributor
×
+
Search
Clear
Help
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.
This item is provided by the institution :
University of West Attica
Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item
*
share
Semantic enrichment by EKT
ΕΚΤ item type
Bachelor thesis
(EN)
EKT year
2021
(EN)
EKT historical period
Title
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.
Creator
Κατσούλα, Δροσιανή
Καραλίβανου, Θεοδώρα
Contributor
Κουλούρης, Σπυρίδων
Tsakali, Efstathia
Τριάντη, Μυρτώ
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Type
Πτυχιακή εργασία
Subject
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά
Πρεβιοτικά
Ψυχοβιοτικά
Συμβιωτικά
Παραβιοτικά
Μικροενθυλάκωση
Προβιοτικά
Μεταβιοτικά
Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
Provider
University of West Attica
Repository / collection
Institutional Repository Polynoe
Subcollections
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πτυχιακές εργασίες
Issued
2021-03-04
Identifier
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-316
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/465
Publisher
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Created
2021-03-22T13:20:22Z
Rights
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
*
Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!