Μικρό κατάστημα εστίασης και πώλησης προϊόντων ελιάς στο Παγκράτι, μέσα από τις αρχές του Παραμετρικού σχεδιασμού

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Μικρό κατάστημα εστίασης και πώλησης προϊόντων ελιάς στο Παγκράτι, μέσα από τις αρχές του Παραμετρικού σχεδιασμού

Βερδέ, Στεφανή

Kourniatis, Nikolaos
Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής
Sinou, Maria
Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού
Πάνος, Παναγιώτης
Μπούρας, Κωνσταντίνος

Πτυχιακή εργασία

Προϊόντα ελιάς
Παραμετρικός-σχεδιασμός
Εστίαση
Parametric
Παραμέτρους
Λιανική
Κατάστημα
Deli


Ελληνική γλώσσα

2021-02-25


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-26T11:26:29Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.