Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Time
Creator/contributor
×
+
Search
Clear
Help
Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές
This item is provided by the institution :
University of West Attica
Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item
*
share
Semantic enrichment by EKT
ΕΚΤ item type
Master thesis
(EN)
EKT year
EKT historical period
Title
Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές
Creator
Μάργαρη, Δήμητρα
Contributor
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
HOUHOULA, DIMITRA
Τσάκαλη, Ευσταθία
Kanellou, Anastasia
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Type
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
Subject
Αριάνι
Lactic acid bacteria
Κεφίρ
Τραχανάς
Kefir
Ariani
Fermented milk
Ζυμωμένα γάλατα
Cheese
Mediterranean
Probiotics
Yoghurt
Μεσογειακή Διατροφή
Γιαούρτι
Trahanas
Προβιοτικά
Τυρί
Provider
University of West Attica
Repository / collection
Institutional Repository Polynoe
Subcollections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Language
Greek
Issued
2021-03-08
Identifier
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-355
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/504
Publisher
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Rights
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
*
Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!