Καταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα τυποποιημένα τρόφιμα

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Καταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα τυποποιημένα τρόφιμα

Βασιλειάδου, Βασιλική
Τζελαλίδου, Αθανασία

HOUHOULA, DIMITRA
Ελευθερίου, Σοφία
Kanellou, Anastasia
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

2023-09-29

2023-12-11T08:59:25Z


Η παρούσα εργασία συνιστά μία προσπάθεια να αποκρυσταλλωθούν οι βασικές έννοιες που αφορούν την επεξεργασία των τροφίμων, με έμφαση στα τυποποιημένα προϊόντα και την παρουσία τους στην αγορά εργασίας. Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί μέσα από έρευνα η αποκρυπτογράφηση των διατροφικών συνηθειών των καταναλωτών, με βασικό κριτήριο την παρουσία των τυποποιημένων προϊόντων, σε συσχέτιση με λοιπές κατηγορίες τροφίμων.


Προτιμήσεις καταναλωτών
Διατροφικές συνήθειες
Ερωτηματολόγιο 24ωρης ανάκλησης
Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα
Τυποποιημένα τρόφιμα

Greek

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων - Πτυχιακές εργασίες

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)