Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου

Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου

Τσιαλούπης, Ξένιος

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Ντουρτόγλου, Γεώργιος
Chatzilazarou, Arhontoula
Δρόσου, Φωτεινή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

2021-02

2021-04-21T08:08:29Z


Παραγωγή ζύθου
Χρώμα ζύθου
Αντίδραση Maïllard
Λυκίσκος

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.