Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό

Ντούμη, Ειρήνη
Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ

HOUHOULA, DIMITRA
Αντωνόπουλος, Δημήτριος
Stefanou, Valentina
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αθλητική απόδοση
Χημική σύσταση του καφέ
Αρωματικές ουσίες του καφέ
Επιπτώσεις του καφέ
Φαινολικές ενώσεις
Εργασία
Αντιοξειδωτικά του καφέ
Διαβήτης τύπου ΙΙ
Νευροεκφυλιστικές διαταραχές
Ελεύθερες ρίζες
Ψυχική εγρήγορση
Καφές
Ψυχική απόδοση
Αντιοξειδωτικό παράδοξο
Χλωρογενικά οξέα
Καρκίνος


Greek

2021-07-17


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-22T06:44:11Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)