Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό

Ντούμη, Ειρήνη
Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ

HOUHOULA, DIMITRA
Αντωνόπουλος, Δημήτριος
Stefanou, Valentina
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αθλητική απόδοση
Χημική σύσταση του καφέ
Αρωματικές ουσίες του καφέ
Επιπτώσεις του καφέ
Φαινολικές ενώσεις
Εργασία
Αντιοξειδωτικά του καφέ
Διαβήτης τύπου ΙΙ
Νευροεκφυλιστικές διαταραχές
Ελεύθερες ρίζες
Ψυχική εγρήγορση
Καφές
Ψυχική απόδοση
Αντιοξειδωτικό παράδοξο
Χλωρογενικά οξέα
Καρκίνος


Ελληνική γλώσσα

2021-07-17


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-22T06:44:11Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.