Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Time
Creator/contributor
×
+
Search
Clear
Help
Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση
This item is provided by the institution :
University of West Attica
Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item
*
share
Semantic enrichment by EKT
ΕΚΤ item type
Bachelor thesis
(EN)
EKT year
2021
(EN)
EKT historical period
Title
Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση
Creator
Νικολαϊδου, Αικατερίνη
Contributor
Τσιάκα, Θάλεια
Kritsi, Eftychia
Lantzouraki, Dimitra
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Type
Πτυχιακή εργασία
Subject
Πρεβιοτικά
Προβιοτικά
Εντερικό μικροβίωμα
Ζυμούμενα τρόφιμα
Provider
University of West Attica
Repository / collection
Institutional Repository Polynoe
Subcollections
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πτυχιακές εργασίες
Language
Greek
Issued
2021-07-14
Identifier
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/988
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-839
Publisher
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Created
2021-07-28T08:18:32Z
Rights
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el
*
Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!