Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση

Νικολαϊδου, Αικατερίνη

Τσιάκα, Θάλεια
Kritsi, Eftychia
Lantzouraki, Dimitra
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Πρεβιοτικά
Προβιοτικά
Εντερικό μικροβίωμα
Ζυμούμενα τρόφιμα


Greek

2021-07-14


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-28T08:18:32Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)