"Τα σπορογόνα βακτήρια στα τρόφιμα: πρόσφατα δεδομένα"

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

"Τα σπορογόνα βακτήρια στα τρόφιμα: πρόσφατα δεδομένα"

Κωστανίκος, Κωνσταντίνος
Μηζυθράς, Γρηγόριος

Batrinou, Anthimia
Κοντελές, Σπυρίδων
Σπηλιώτης, Βασίλης
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Σπορογόνα βακτήρια


Greek

2021-07-08


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-28T09:38:53Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)