Η πορεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις χώρες της Ε.Ε. και την Ελλάδα-Οι επιδόσεις των χωρών.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)

Η πορεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις χώρες της Ε.Ε. και την Ελλάδα-Οι επιδόσεις των χωρών.

Κιοσσέ, Ελισάβετ

Φραγκοπούλου-Μάνθου, Βασιλική
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική

Η Ελλάδα θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ειδικότερα τώρα που βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση. Η μείωση του κόστους των δαπανών του δημοσίου αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για την ελληνική οικονομία και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι να αποδώσει τους ορισμούς που έχουν δοθεί για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ώστε να οριστεί σαν έννοια, καθώς και να παρουσιάσει τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή της. Ακόμη παρουσιάζονται η πορεία και επιδόσεις των χωρών της ΕΕ σύμφωνα με τους βασικούς δείκτες. Τέλος μελετώνται οι συσχετίσεις οικονομικών μεγεθών και συγκεκριμένα του ελλείμματος με τους βασικούς δείκτες της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2011.

Electronic Thesis or Dissertation
Text

Έλλειμμα
Επιδόσεις
Πορεία
Οφέλη
Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση


Ελληνική γλώσσα

2011-07-01T10:35:46Z
2011


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.