Μελέτη παραγωγής τυριού τύπου φέτας με κόκκους Kefir

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη παραγωγής τυριού τύπου φέτας με κόκκους Kefir

Λασκαρίδης, Χαράλαμπος

Άμπας, Ζαφείρης
Πλέσσας, Σταύρος
Αλεξόπουλος, Αθανάσιος

masterThesis

2015-11-19T11:04:22Z
2013-04


59
Βιβλιογραφία: σ. 57-59


Παραγωγή τυριού
Βακτήρια
Lactic acid bacteria--Genetics

Ελληνική γλώσσα

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
duth


campus
Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.