Η επίδραση της αλατότητας(NaCl.KCI,Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας "Wonderful" σε συνθήκες υπαίθρου

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η επίδραση της αλατότητας(NaCl.KCI,Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας "Wonderful" σε συνθήκες υπαίθρου

Μαστρογιαννίδου, Έλλη

Χατζησαββίδης, Χρήστος
Κουτρούμπας, Σπυρίδων
Αντωνιάδης, Βασίλειος

bachelorThesis

2010
2015-11-22T16:43:15Z


Βιβλιογραφία σ. 82-87
87


Αλατότητα
Chemical composition
Ροδιά
Pomegranate
Χημική σύσταση
Salinity

Ελληνική γλώσσα

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
duth


campus
Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.