Η επίδραση της αλατότητας(NaCl.KCI,Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας "Wonderful" σε συνθήκες υπαίθρου

This item is provided by the institution :
Democritus University of Thrace   

Repository :
Repository of DUTH   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Η επίδραση της αλατότητας(NaCl.KCI,Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας "Wonderful" σε συνθήκες υπαίθρου

Μαστρογιαννίδου, Έλλη

Χατζησαββίδης, Χρήστος
Κουτρούμπας, Σπυρίδων
Αντωνιάδης, Βασίλειος

bachelorThesis

2010
2015-11-22T16:43:15Z


Βιβλιογραφία σ. 82-87
87


Αλατότητα
Chemical composition
Ροδιά
Pomegranate
Χημική σύσταση
Salinity

Greek

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
duth


campus
Default License




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)