Χρωστικές ουσίες στα τρόφιμα. Εφαρμογή καροτενοειδών σε προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Χρωστικές ουσίες στα τρόφιμα. Εφαρμογή καροτενοειδών σε προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας (EL)

Μουστάκα, Ελένη Ι. (EL)

Κανλής, Γρηγόριος (EL)
Μουστάκα, Ελένη Ι. (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)
-

masterThesis

-


Ελληνική γλώσσα

2007


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.