Consumer’s attitudes towards light food product (A survey among Internet users in Greece)

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Consumer’s attitudes towards light food product (A survey among Internet users in Greece) (EN)

Boranda, Marina (EN)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Kakkos, Nikolaos (EN)

masterThesis (EN)

2020-07-12T09:23:41Z
2011


The purpose of this study is to explore the relationship between customer satisfaction and perceived value (value for money, perceived quality, time/ effort benefit and psychological benefit), as well as product- related characteristics (product core bene (EN)


customer behavior (EN)

ΤΕΙ Θεσσαλίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.