An empirical investigation of consumers' attitudes toward organic feta cheese

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
University of Thessaly   

Αποθετήριο :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εμπειρική διερεύνηση των στάσεων των καταναλωτών ως προς τη βιολογική φέτα (EL)
An empirical investigation of consumers' attitudes toward organic feta cheese (EN)

Μπουρλή, Ιωάννα Γ. (EL)

Ράπτου, Έλενα (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Καρελάκης, Χρήστος (EL)
Πολύμερος, Κωνσταντίνος (EL)

masterThesis (EN)

2023
2023-11-24T11:16:10Z



Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.