An empirical investigation of consumers' attitudes toward organic feta cheese

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Εμπειρική διερεύνηση των στάσεων των καταναλωτών ως προς τη βιολογική φέτα (EL)
An empirical investigation of consumers' attitudes toward organic feta cheese (EN)

Μπουρλή, Ιωάννα Γ. (EL)

Ράπτου, Έλενα (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Καρελάκης, Χρήστος (EL)
Πολύμερος, Κωνσταντίνος (EL)

masterThesis (EN)

2023
2023-11-24T11:16:10Z



Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)