Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Αρχική σελίδα
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Ανακαλύψτε
6 τεκμήρια
από αυτήν την σχολή/τμήμα/ινστιτούτο
Αναζήτηση
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
1 - 6 από 6 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Listeria monocytogenes σε έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα ζωικής προέλευσης: μετά-ανάλυση Listeria monocytogenes in ready to eat foods of animal origin: a meta-analysis
Δημιουργός:
Χειμώνα, Δήμητρα Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Εμπειρική διερεύνηση των στάσεων των καταναλωτών ως προς τη βιολογική φέτα An empirical investigation of consumers' attitudes toward organic feta cheese
Δημιουργός:
Μπουρλή, Ιωάννα Γ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Συστηματική ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων επιπολασμού και συγκέντρωσης παθογόνων μικροοργανισμών στο νωπό γάλα A qualitative and quantitative systematic analysis of prevalence and concentration data of pathogens in the raw milk
Δημιουργός:
Παζαρακιώτη, Αικατερίνη Θ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Συστηματική ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων επιπολασμού και συγκέντρωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε πουλερικά A qualitative and quantitative systematic analysis of prevalence and concentration data of pathogens in poultry meat
Δημιουργός:
Παπαβασιλείου, Κωνσταντίνος Γ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Καταγραφή και ανάλυση των περιπτώσεων βιολογικών κινδύνων σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα που δηλώθηκαν σε χώρες της Ε.Ε. τα τελευταία έτη Reporting and analysis of cases of biological hazards in meat and meat products declared in EU countries in the recent years
Δημιουργός:
Γκάνια, Αφροδίτη Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Καταγραφή και ανάλυση των περιπτώσεων βιολογικών κινδύνων σε γαλακτοκομικά προϊόντα που δηλώθηκαν σε χώρες της Ε.Ε. τα τελευταία έτη Reporting and analysis of cases of biological hazards in dairy products declared in EU countries in the recent years
Δημιουργός:
Κυριτσόπουλος, Γεώργιος Θ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αλιεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!