Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(73)
Διδακτορική διατριβή
(42)
Πτυχιακή εργασία
(31)
Επιστημονικό πεδίο
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(73)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(73)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(73)
Βιομηχανική Βιοτεχνολογία
(1)
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
(29)
Μηχανική Υλικών
(1)
Φυσικές Επιστήμες
(3)
Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
(1)
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές στις γεωεπιστήμες
(1)
Χημεία
(2)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
(73)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών - Μηχανικών Γεωπληροφορικής
(1)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Σχολή Χημικών Μηχανικών
(73)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
(73)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
(73)
Χρονολογία
2020 - 2024
(16)
2015 - 2019
(14)
2010 - 2014
(31)
2005 - 2009
(7)
2000 - 2004
(4)
1995 - 1999
(1)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(1)
Ελληνική γλώσσα
(47)
Φορέας / συλλογή
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(29)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(29)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
(44)
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
(44)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(29)
1 - 30 από 73 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ανάπτυξη δεικτών αξιολόγησης και ελέγχου της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα τρόφιμα Development of process indicators for the evaluation and control of high hydrostatic pressure processing of foods
Δημιουργός:
Γώγου, Ελένη, Gogou, Eleni
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Έλεγχος της δομής και της δράσης ενζύμων με υπερυψηλή πίεση: εφαρμογή στην παραγωγή και ωρίμανση γαλακτοκομικών προϊόντων Structural modification and activity control of enzymes using high pressure: application in the production and ripening of dairy products
Δημιουργός:
Giannoglou, Marianna, Γιαννόγλου, Μαριάννα
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Επίδραση διεργασιών οινοποίησης στα φαινολικά συστατικά του οίνου Effect of vinification processes on the phenolic compounds of wine
Δημιουργός:
Μπιμπίλας, Ανδρέας, Bimpilas, Andreas
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Χημεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη ιδιοτήτων προϊόντων αρτοποιίας εµπλουτισµένων µε λειτουργικά συστατικά και υποκατάστατα λιπαρού ή ζάχαρης A study of bakery products enriched with functional ingredients and fat or sugar replacers
Δημιουργός:
Ψιμούλη, Βασιλική, Psimouli, Vassiliki
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη της δράσης των κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένων επιδορπίων γάλακτος Study of the cryoprotectants effects on the quality characteristics of frozen dairy desserts
Δημιουργός:
Soukoulis, Christos, Σουκούλης, Χρήστος
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Μηχανική Υλικών
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Δράση ενζύμων και διαιτητικών ινών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αρτοσκευασμάτων Effect of enzymes and dietary fiber in the quality characteristics of bakery products
Δημιουργός:
Lebesi, Dimitra, Λεμπέση, Δήμητρα
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιομηχανική Βιοτεχνολογία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Έλεγχος της Δομής και της Δράσης Ενζύμων με Υπερυψηλή Πίεση: Εφαρμογή στην Παραγωγή και Ωρίμανση Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Δημιουργός:
Γιαννόγλου, Μαριάννα
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2016
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Επίδραση διεργασιών οινοποίησης στα φαινολικά συστατικά του οίνου
Δημιουργός:
Μπιμπίλας, Ανδρέας, Bimpilas, Andreas
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη προ-επεξεργασίας με παλμικά ηλεκτρικά πεδία και ωσμοτική αφυδάτωση για τη παραγωγή ξηρών προϊόντων goji berry
Δημιουργός:
Χαλκιά, Αικατερίνη, Chalkia, Aikaterini
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2017
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Σύγκριση φαινολικών συστατικών σταφυλιού και κρασιού των ποικιλιών malbec και αγιωργίτικο Phenolic composition of grape and wine Malbec and Agiorgitiko
Δημιουργός:
Βοσκίδη, Ελένη Γ., Voskidi, Eleni G.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Παραλαβή χιτίνης από απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εφαρμογή της στη διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού
Δημιουργός:
Armakolas, Ioannis E., Αρμακόλας, Ιωάννης Ε.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2011
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Κρυοπροστατευτικά υλικά σε κατεψυγμένα προϊόντα πατάτας Effect of addition of cryoprotectants in frozen potato products
Δημιουργός:
Bikaki, Nantia D., Μπικάκη, Νάντια Δ.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη ενεργής και έξυπνης συσκευασίας φρέσκων προϊόντων λαβρακιού για τον έλεγχο της ψυκτικής αλυσίδας
Δημιουργός:
Gkikopouli, Christina, Γκικοπούλη, Χριστίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Εγκλεισμός σιδήρου και εμπλουτισμός προϊόντων ρυζιού Encapsulation of Iron and Enrichment of Rice Products
Δημιουργός:
Μπούζου, Ευθυμία, Bouzou, Efthymia
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη της αλκοολικής ζύμωσης με χρήση ζυμών Non-Saccharomyces
Δημιουργός:
Drosou, Foteini, Δρόσου, Φωτεινή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Αξιοποίηση παραπροϊόντων της αρώνιας για την παραλαβή βιοδραστικών συστατικών
Δημιουργός:
Ευσταθιάδου, Ειρήνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
gre, eng
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Επεξεργασία πόσιμου νερού με χρήση διεργασιών προσρόφησης
Δημιουργός:
Kekes, Tryfon, Κεκές, Τρύφων
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Ομογενοποίηση του γάλακτος με υπέρηχους. Μεταβολές των συστατικών και των ιδιοτήτων του γάλακτος
Δημιουργός:
Chatziioannou, Alexia A., Χατζηϊωάννου, Αλεξία Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Δράση ενζύμων και διαιτητικών ινών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αρτοσκευασμάτων Effect of enzymes and dietary fiber in the quality characteristics of bakery products
Δημιουργός:
Λεμπέση, Δήμητρα Μ., Lebesi, Dimitra M.
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2012
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Κινητική μελέτη δεικτών διατηρησιμότητας καπνιστού χελιού Shelf life modelling of smoked European eel (Anguilla anguilla)
Δημιουργός:
Baklori, Christina P., Μπακλώρη, Χριστίνα Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2010
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη της επίδρασης των διεργασιών παστερίωσης και αποπίκρανσης στις φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού πορτοκαλιού NAVEL και διερεύνησης της ενζυμικής αποπίκρανσής του
Δημιουργός:
Σαριδακη, Αγγελική Ε., Saridaki, Angeliki E.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2013
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και διατηρησιμότητα φιλέτων κοτόπουλου Study of the effect of osmotic pretreatment on the quality and shelf-life of chicken fillets
Δημιουργός:
Oikonomou, Garyfallia I., Οικονόμου, Γαρυφαλλιά Ι.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2013
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Κατεργασία του ελαίου του ελληνικού καφέ και εφαρμογή στην παραγωγή στιγμιαίων προϊόντων καφέ-μελέτη της επίδρασηςτων συνθηκών αποθήκευσης στα αρωματικά και την ποιότητα των προϊόντων Treatment of Greek coffee oil and application in the production of instant coffee products-study on the effect of storage conditions on the products' aromatic constituents and quality
Δημιουργός:
Παλαιοξάρη-Καμπισιούλη, Βασιλική Α., Palaioxari-Kampisiouli, Vasiliki A.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2011
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη της δράσης φαινολικών αντιοξειδωτικών σε εδώδιμα έλαια Antioxidant activity of phenolic antioxidants in edible oils
Δημιουργός:
Βαγενά, Ελένη Ι., Vagena, Eleni I.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2013
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Παραγωγή Επιτραπέζιων Ελιών με Χρήση Εδώδιμων Επικαλυπτικών Μεμβρανών και Συσκευασία υπό Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα (MAP) Production of Table Olives Using Edible Coatings and Modified Atmosphere Packaging (MAP)
Δημιουργός:
Κατσαμπές, Σπυρίδων Α., Katsampes, Spyridon A.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2014
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Πειραματική μελέτη των φαινομένων μεταφοράς θερμότητας και της πτώσης πίεσης κατά τη θερμική επεξεργασία διφασικών ρευστών τροφίμων σε εναλλάκτη θερμότητας διπλού σωλήνα Experimental study of the heat transfer phenomena and pressure drop in heat treatment process of particulate foods
Δημιουργός:
Σαράντης, Στυλιανός Δ., Sarantis, Stylianos D.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2013
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη του αντιμικροβιακού χαρακτήρα φυσικών ουσιών και της επίδρασης πηγών διαιτητικών ινών σε φρέσκα ζυμαρικά Antimicrobial character of natural agents and impact of sources of dietary fibers embodied in fresh pasta
Δημιουργός:
Ρούτουλα, Ελένη Α., Routoula, Eleni A.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2013
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Επεξεργασία εκχυλίσματος από το φυτό Stevia rebaudiana για προσθήκη σε ποτά ως γλυκαντικό και μέσο οξίνισης Development of an acidification- and sweetening agent for beverages on the basis of Stevia rebaudiana
Δημιουργός:
Zolota, Niki N., Ζολώτα, Νίκη Ν.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2013
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Μελέτη της διάρκειας ζωής της βρεφικής σκόνης γάλακτος ως συνάρτηση της θερμοκρασίας και της ενεργότητας νερού Study and modelling of the shelf life of infant milk powdered formula as a function of temperature and water activity
Δημιουργός:
Diamantopoulos, Georgios A., Διαμαντόπουλος, Γεώργιος Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2014
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
Τhe effects of high pressure processing and enzyme treatment of ice cream mixes on the quality characteristics of ice cream
Δημιουργός:
Αργέντου, Ευαγγελία, argentou, Evangelia
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!