• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  30   από   73   τεκμήρια

     
    Ανάπτυξη δεικτών αξιολόγησης και ελέγχου της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα τρόφιμα Development of process indicators for the evaluation and control of high hydrostatic pressure processing of foods
    Δημιουργός: Γώγου, Ελένη, Gogou, Eleni
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2010
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Έλεγχος της δομής και της δράσης ενζύμων με υπερυψηλή πίεση: εφαρμογή στην παραγωγή και ωρίμανση γαλακτοκομικών προϊόντων Structural modification and activity control of enzymes using high pressure: application in the production and ripening of dairy products
    Δημιουργός: Giannoglou, Marianna, Γιαννόγλου, Μαριάννα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Επίδραση διεργασιών οινοποίησης στα φαινολικά συστατικά του οίνου Effect of vinification processes on the phenolic compounds of wine
    Δημιουργός: Μπιμπίλας, Ανδρέας, Bimpilas, Andreas
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Χημεία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη ιδιοτήτων προϊόντων αρτοποιίας εµπλουτισµένων µε λειτουργικά συστατικά και υποκατάστατα λιπαρού ή ζάχαρης A study of bakery products enriched with functional ingredients and fat or sugar replacers
    Δημιουργός: Ψιμούλη, Βασιλική, Psimouli, Vassiliki
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη της δράσης των κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένων επιδορπίων γάλακτος Study of the cryoprotectants effects on the quality characteristics of frozen dairy desserts
    Δημιουργός: Soukoulis, Christos, Σουκούλης, Χρήστος
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Μηχανική Υλικών
    Χρονολογία : 2009
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Δράση ενζύμων και διαιτητικών ινών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αρτοσκευασμάτων Effect of enzymes and dietary fiber in the quality characteristics of bakery products
    Δημιουργός: Lebesi, Dimitra, Λεμπέση, Δήμητρα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιομηχανική Βιοτεχνολογία, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2012
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Έλεγχος της Δομής και της Δράσης Ενζύμων με Υπερυψηλή Πίεση: Εφαρμογή στην Παραγωγή και Ωρίμανση Γαλακτοκομικών Προϊόντων
    Δημιουργός: Γιαννόγλου, Μαριάννα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2016
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Επίδραση διεργασιών οινοποίησης στα φαινολικά συστατικά του οίνου
    Δημιουργός: Μπιμπίλας, Ανδρέας, Bimpilas, Andreas
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη προ-επεξεργασίας με παλμικά ηλεκτρικά πεδία και ωσμοτική αφυδάτωση για τη παραγωγή ξηρών προϊόντων goji berry
    Δημιουργός: Χαλκιά, Αικατερίνη, Chalkia, Aikaterini
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2017
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Σύγκριση φαινολικών συστατικών σταφυλιού και κρασιού των ποικιλιών malbec και αγιωργίτικο Phenolic composition of grape and wine Malbec and Agiorgitiko
    Δημιουργός: Βοσκίδη, Ελένη Γ., Voskidi, Eleni G.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2012
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Παραλαβή χιτίνης από απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εφαρμογή της στη διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού
    Δημιουργός: Armakolas, Ioannis E., Αρμακόλας, Ιωάννης Ε.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2011
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Κρυοπροστατευτικά υλικά σε κατεψυγμένα προϊόντα πατάτας Effect of addition of cryoprotectants in frozen potato products
    Δημιουργός: Bikaki, Nantia D., Μπικάκη, Νάντια Δ.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2012
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη ενεργής και έξυπνης συσκευασίας φρέσκων προϊόντων λαβρακιού για τον έλεγχο της ψυκτικής αλυσίδας
    Δημιουργός: Gkikopouli, Christina, Γκικοπούλη, Χριστίνα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Εγκλεισμός σιδήρου και εμπλουτισμός προϊόντων ρυζιού Encapsulation of Iron and Enrichment of Rice Products
    Δημιουργός: Μπούζου, Ευθυμία, Bouzou, Efthymia
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη της αλκοολικής ζύμωσης με χρήση ζυμών Non-Saccharomyces
    Δημιουργός: Drosou, Foteini, Δρόσου, Φωτεινή
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Αξιοποίηση παραπροϊόντων της αρώνιας για την παραλαβή βιοδραστικών συστατικών
    Δημιουργός: Ευσταθιάδου, Ειρήνη
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: gre, eng
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Επεξεργασία πόσιμου νερού με χρήση διεργασιών προσρόφησης
    Δημιουργός: Kekes, Tryfon, Κεκές, Τρύφων
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη Χημικού Μηχανικού, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Ομογενοποίηση του γάλακτος με υπέρηχους. Μεταβολές των συστατικών και των ιδιοτήτων του γάλακτος
    Δημιουργός: Chatziioannou, Alexia A., Χατζηϊωάννου, Αλεξία Α.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2012
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Δράση ενζύμων και διαιτητικών ινών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αρτοσκευασμάτων Effect of enzymes and dietary fiber in the quality characteristics of bakery products
    Δημιουργός: Λεμπέση, Δήμητρα Μ., Lebesi, Dimitra M.
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2012
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Κινητική μελέτη δεικτών διατηρησιμότητας καπνιστού χελιού Shelf life modelling of smoked European eel (Anguilla anguilla)
    Δημιουργός: Baklori, Christina P., Μπακλώρη, Χριστίνα Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2010
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη της επίδρασης των διεργασιών παστερίωσης και αποπίκρανσης στις φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού πορτοκαλιού NAVEL και διερεύνησης της ενζυμικής αποπίκρανσής του
    Δημιουργός: Σαριδακη, Αγγελική Ε., Saridaki, Angeliki E.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2013
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και διατηρησιμότητα φιλέτων κοτόπουλου Study of the effect of osmotic pretreatment on the quality and shelf-life of chicken fillets
    Δημιουργός: Oikonomou, Garyfallia I., Οικονόμου, Γαρυφαλλιά Ι.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2013
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Κατεργασία του ελαίου του ελληνικού καφέ και εφαρμογή στην παραγωγή στιγμιαίων προϊόντων καφέ-μελέτη της επίδρασηςτων συνθηκών αποθήκευσης στα αρωματικά και την ποιότητα των προϊόντων Treatment of Greek coffee oil and application in the production of instant coffee products-study on the effect of storage conditions on the products' aromatic constituents and quality
    Δημιουργός: Παλαιοξάρη-Καμπισιούλη, Βασιλική Α., Palaioxari-Kampisiouli, Vasiliki A.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2011
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη της δράσης φαινολικών αντιοξειδωτικών σε εδώδιμα έλαια Antioxidant activity of phenolic antioxidants in edible oils
    Δημιουργός: Βαγενά, Ελένη Ι., Vagena, Eleni I.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2013
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Παραγωγή Επιτραπέζιων Ελιών με Χρήση Εδώδιμων Επικαλυπτικών Μεμβρανών και Συσκευασία υπό Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα (MAP) Production of Table Olives Using Edible Coatings and Modified Atmosphere Packaging (MAP)
    Δημιουργός: Κατσαμπές, Σπυρίδων Α., Katsampes, Spyridon A.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2014
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Πειραματική μελέτη των φαινομένων μεταφοράς θερμότητας και της πτώσης πίεσης κατά τη θερμική επεξεργασία διφασικών ρευστών τροφίμων σε εναλλάκτη θερμότητας διπλού σωλήνα Experimental study of the heat transfer phenomena and pressure drop in heat treatment process of particulate foods
    Δημιουργός: Σαράντης, Στυλιανός Δ., Sarantis, Stylianos D.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2013
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη του αντιμικροβιακού χαρακτήρα φυσικών ουσιών και της επίδρασης πηγών διαιτητικών ινών σε φρέσκα ζυμαρικά Antimicrobial character of natural agents and impact of sources of dietary fibers embodied in fresh pasta
    Δημιουργός: Ρούτουλα, Ελένη Α., Routoula, Eleni A.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2013
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Επεξεργασία εκχυλίσματος από το φυτό Stevia rebaudiana για προσθήκη σε ποτά ως γλυκαντικό και μέσο οξίνισης Development of an acidification- and sweetening agent for beverages on the basis of Stevia rebaudiana
    Δημιουργός: Zolota, Niki N., Ζολώτα, Νίκη Ν.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2013
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Μελέτη της διάρκειας ζωής της βρεφικής σκόνης γάλακτος ως συνάρτηση της θερμοκρασίας και της ενεργότητας νερού Study and modelling of the shelf life of infant milk powdered formula as a function of temperature and water activity
    Δημιουργός: Diamantopoulos, Georgios A., Διαμαντόπουλος, Γεώργιος Α.
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2014
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Τhe effects of high pressure processing and enzyme treatment of ice cream mixes on the quality characteristics of ice cream
    Δημιουργός: Αργέντου, Ευαγγελία, argentou, Evangelia
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών ▶ Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ