Παραλαβή χιτίνης από απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εφαρμογή της στη διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Παραλαβή χιτίνης από απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εφαρμογή της στη διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού (EL)

Αρμακόλας, Ιωάννης Ε. (EL)
Armakolas, Ioannis E. (EN)

Τζιά, Κωνσταντίνα (EL)
Ταούκης, Πέτρος (EL)
Ωραιοπούλου, Βασιλική (EL)

bachelorThesis

2012-03-13T09:22:53Z
2011-03-02
2012-03-12
2012-03-13


100 σ. (EL)
Παραλαβή χιτίνης απο απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εξέταση των παραγόντων που επηρεάζουν την διεργασία. Εφαρμογή της χιτίνης στην διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού και σύγκριση της με καθαρή χιτίνη. (EL)
Ιωάννης Ε. Αρμακόλας (EL)
Chitin extraction from shrimp shells and study of the parameters than can alternate the procedure. Application in clarification of fresh orange juice.The results are compared with rude chitin. (EN)


Οστρακόδερμα (EL)
Διαύγαση (EL)
Χιτοζάνη (EL)
Χιτίνη (EL)
Γαρίδες (EL)
Shrimps (EN)
Shell (EN)
Clarification (EN)
Chitin (EN)
Chitosan (EN)

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (EL)

ETDFree-policy.xml (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.