Σύγκριση φαινολικών συστατικών σταφυλιού και κρασιού των ποικιλιών malbec και αγιωργίτικο

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Σύγκριση φαινολικών συστατικών σταφυλιού και κρασιού των ποικιλιών malbec και αγιωργίτικο (EL)
Phenolic composition of grape and wine Malbec and Agiorgitiko (EN)

Βοσκίδη, Ελένη Γ. (EL)
Voskidi, Eleni G. (EN)

Τζιά, Κωνσταντίνα (EL)
Ωραιοπούλου, Βασιλική (EL)
Ταούκης, Πέτρος (EL)

bachelorThesis

2012-03-13T07:36:17Z
2012-03-09
2012-03-07
2012-03-13


Σύγκριση φαινολικών συστατικών των σταφυλιών και οίνων Malbec και Αγιωργίτικο. (EL)
Ελένη Γ. Βοσκίδη (EL)
76 σ. (EL)
Phenolic composition of the grapes and wines of Malbec and Agiorgitiko. (EN)


Οίνος (EL)
Φαινολικά συστατικά (EL)
Σταφύλι (EL)
Αγιωργίτικο (EL)
Uv-vis (EN)
Malbec (EN)
Agiorgitiko (EN)
Phenolic (EN)
HPLC (EN)

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (EL)

ETDFree-policy.xml (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.