• Search
  • Browse
    • Item types
    • Scientific fields
    • Schools/departments/institutes
    • Institutions
    • Collections
  • Interoperability
  • Info
    • The project
    • Help
  • For institutions
    • Contribute
    • Publication Requirements
    • Expression of Interest Form
  • Contact
  • ΕΛ • ΕΝ
More search options Less search options
Clear Help


Filters  

Filters

Clear
Item type
Scientific field
School/Department/Institute
Year
Institution / collection
1  -  6   to   6   items

     
    Listeria monocytogenes σε έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα ζωικής προέλευσης: μετά-ανάλυση Listeria monocytogenes in ready to eat foods of animal origin: a meta-analysis
    Creator: Χειμώνα, Δήμητρα Α.
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology, Fisheries
    Υear: 2023
    School/department/institute: University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
    Institution: University of Thessaly
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Εμπειρική διερεύνηση των στάσεων των καταναλωτών ως προς τη βιολογική φέτα An empirical investigation of consumers' attitudes toward organic feta cheese
    Creator: Μπουρλή, Ιωάννα Γ.
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology, Fisheries
    Υear: 2023
    School/department/institute: University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
    Institution: University of Thessaly
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Συστηματική ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων επιπολασμού και συγκέντρωσης παθογόνων μικροοργανισμών στο νωπό γάλα A qualitative and quantitative systematic analysis of prevalence and concentration data of pathogens in the raw milk
    Creator: Παζαρακιώτη, Αικατερίνη Θ.
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology, Fisheries
    Υear: 2023
    School/department/institute: University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
    Institution: University of Thessaly
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Συστηματική ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων επιπολασμού και συγκέντρωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε πουλερικά A qualitative and quantitative systematic analysis of prevalence and concentration data of pathogens in poultry meat
    Creator: Παπαβασιλείου, Κωνσταντίνος Γ.
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology, Fisheries
    Υear: 2023
    School/department/institute: University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
    Institution: University of Thessaly
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Καταγραφή και ανάλυση των περιπτώσεων βιολογικών κινδύνων σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα που δηλώθηκαν σε χώρες της Ε.Ε. τα τελευταία έτη Reporting and analysis of cases of biological hazards in meat and meat products declared in EU countries in the recent years
    Creator: Γκάνια, Αφροδίτη Α.
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology, Fisheries
    Υear: 2023
    School/department/institute: University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
    Institution: University of Thessaly
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Καταγραφή και ανάλυση των περιπτώσεων βιολογικών κινδύνων σε γαλακτοκομικά προϊόντα που δηλώθηκαν σε χώρες της Ε.Ε. τα τελευταία έτη Reporting and analysis of cases of biological hazards in dairy products declared in EU countries in the recent years
    Creator: Κυριτσόπουλος, Γεώργιος Θ.
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Food Science and Technology, Fisheries
    Υear: 2023
    School/department/institute: University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
    Institution: University of Thessaly
    Collection : Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ