Toggle navigation
Search
Browse
Item types
Scientific fields
Schools/departments/institutes
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
AND
OR
NOT
×
Enter word or phrase
In all fields
Title
Creator/contributor
×
+
AND
OR
Item type
AND
OR
Scientific field
AND
OR
School/Department/Institute
AND
OR
Year
Institution / collection
ΕΚΤ e
Content
Services
repositories
EKT
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
More search options
Less search options
Search
Clear
Help
Filters
Filters
Clear
Item type
Διπλωματική εργασία
(6)
Μεταπτυχιακή εργασία
(6)
Scientific field
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(6)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(6)
Αλιεία
(6)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(6)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(6)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(6)
School/Department/Institute
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
(6)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
(6)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
(6)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
(6)
Year
2020 - 2024
(6)
Institution / collection
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
(6)
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
(6)
1 - 6 to 6 items
Sort by
Relevance
Ascending date
Descending date
Listeria monocytogenes σε έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα ζωικής προέλευσης: μετά-ανάλυση Listeria monocytogenes in ready to eat foods of animal origin: a meta-analysis
Creator:
Χειμώνα, Δήμητρα Α.
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology, Fisheries
Υear:
2023
School/department/institute:
University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
Institution:
University of Thessaly
Collection :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Εμπειρική διερεύνηση των στάσεων των καταναλωτών ως προς τη βιολογική φέτα An empirical investigation of consumers' attitudes toward organic feta cheese
Creator:
Μπουρλή, Ιωάννα Γ.
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology, Fisheries
Υear:
2023
School/department/institute:
University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
Institution:
University of Thessaly
Collection :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Συστηματική ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων επιπολασμού και συγκέντρωσης παθογόνων μικροοργανισμών στο νωπό γάλα A qualitative and quantitative systematic analysis of prevalence and concentration data of pathogens in the raw milk
Creator:
Παζαρακιώτη, Αικατερίνη Θ.
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology, Fisheries
Υear:
2023
School/department/institute:
University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
Institution:
University of Thessaly
Collection :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Συστηματική ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων επιπολασμού και συγκέντρωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε πουλερικά A qualitative and quantitative systematic analysis of prevalence and concentration data of pathogens in poultry meat
Creator:
Παπαβασιλείου, Κωνσταντίνος Γ.
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology, Fisheries
Υear:
2023
School/department/institute:
University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
Institution:
University of Thessaly
Collection :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Καταγραφή και ανάλυση των περιπτώσεων βιολογικών κινδύνων σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα που δηλώθηκαν σε χώρες της Ε.Ε. τα τελευταία έτη Reporting and analysis of cases of biological hazards in meat and meat products declared in EU countries in the recent years
Creator:
Γκάνια, Αφροδίτη Α.
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology, Fisheries
Υear:
2023
School/department/institute:
University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
Institution:
University of Thessaly
Collection :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
Καταγραφή και ανάλυση των περιπτώσεων βιολογικών κινδύνων σε γαλακτοκομικά προϊόντα που δηλώθηκαν σε χώρες της Ε.Ε. τα τελευταία έτη Reporting and analysis of cases of biological hazards in dairy products declared in EU countries in the recent years
Creator:
Κυριτσόπουλος, Γεώργιος Θ.
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology, Fisheries
Υear:
2023
School/department/institute:
University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Agriculture, Ichthyology and Aquatic Environment, University of Thessaly ▶ School of Agricultural Sciences ▶ Department of Food Science and Nutrition
Institution:
University of Thessaly
Collection :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!