Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(4)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1)
Πτυχιακή εργασία
(3)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(1)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(1)
Γεωπονική μηχανική
(1)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(3)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(2)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Επιστήμη Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Ηλεκτρονικού Μηχανικού, Μηχανικού Η/Υ
(1)
Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική
(1)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
(4)
Χρονολογία
2020 - 2024
(1)
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(4)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(4)
@νάκτησις
(4)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(1)
Status = Unpublished
(3)
Subject = Α:Subject = Α: Αυτοματισμός
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αρτοποιία
(4)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(2)
Type = Thesis
(4)
1 - 4 από 4 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε αρτοποιείο
Δημιουργός:
Πιοβήτου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Production of different types of bread and bakery products
Δημιουργός:
Σκένδος, Ευάγγελος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν
Δημιουργός:
Φωτιάδου, Ευαγγελία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική μηχανική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Αυτόματος φούρνος παραγωγής αρτοσκευασμάτων
Δημιουργός:
Πολυχρονίου, Βασίλειος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!