δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Στην εργασία αυτή γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί μια διαδικασία που αφορά την αυτόματη παραγωγή άρτου και αρτοσκευασμάτων. Με την αρτοποίηση, μετατρέπουμε το αλεύρι σε μια επιθυμητή εύπεπτη, εύγεστη τροφή: το ψωμί. Πολλές φορές η καλή ποιότητα του ψωμιού κρίνεται από τον καταναλωτή με βάση τη σωστή διόγκωση. Εκτός των πρωτων υλών και κατά κύριο λόγο τη δύναμη του αλεύρου, τη συνάρτηση δηλαδή της ποιότητας και της ποσότητας της γλουτένης σημαντικότερο ρόλο αποτελεί η τεχνική μεθοδολία αρτοποίησης. Για να επιτευχθούν οι κατάλληλες συνθήκες αρτοποίησης πρέπει να έχουμε καλή ποιότητα και ποσότητα πρωτεϊνών που με ενυδάτωση να δίνουν γλουτένη με καλή αντοχή ελαστικότητα και σταθερότητα.
Α > Αυτοματισμός
Α > Αρτοποιία
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία ▶ Επιστήμη Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Ηλεκτρονικού Μηχανικού, Μηχανικού Η/Υ Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική
(EL)
Αρτοποιία
Αυτοματισμός
Ελληνική γλώσσα
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Κοζάνη)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Αυτόματος φούρνος παραγωγής αρτοσκευασμάτων
Αυτόματος φούρνος παραγωγής αρτοσκευασμάτων
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.