Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(3)
Πτυχιακή εργασία
(3)
Χρονολογία
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(3)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(3)
@νάκτησις
(3)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(1)
Status = Unpublished
(2)
Subject = Β:Subject = Β: Βιολογική γεωργία
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος
(3)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(1)
Type = Thesis
(3)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(3)
Thesis
(3)
Θέμα
Βιολογική γεωργία
(1)
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος
(3)
Κρέας
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 3 από 3 αποτελέσματα
Η συγκριτική ανάλυση της εφαρμογής των αλυσίδων μέσου - στόχου στην περίπτωση των βιολογικών, συμβατικών και γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.
Δημιουργός:
Χονδρόπουλος, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος, Βιολογική γεωργία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανική παραγωγή παγωτού
Δημιουργός:
Λέσσης, Ναπολέων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2016
Θέμα:
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραλλακτικότητα στη χημική σύνθεση και διατροφική αξία παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων
Δημιουργός:
Παράσογλου, Βανέσσα - Κάλια, Ασημούλας, Μάριος - Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος, Κρέας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!