Η συγκριτική ανάλυση της εφαρμογής των αλυσίδων μέσου - στόχου στην περίπτωση των βιολογικών, συμβατικών και γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Η συγκριτική ανάλυση της εφαρμογής των αλυσίδων μέσου - στόχου στην περίπτωση των βιολογικών, συμβατικών και γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.

Χονδρόπουλος, Κωνσταντίνος

Η βασικότερη ανάγκη του ανθρώπου είναι η διατροφή, η οποία είναι και ένα καθημερινό πρόβλημα που τον απασχολεί. Πρόβλημα για το ποιο προϊόν θα επιλέξουν και γιατί. Στην εργασία θα αναλυθούν συνοπτικά τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται υπέρ και κατά των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, των βιολογικών και των συμβατικών. Από τη μία η καινούργια τεχνολογία δίνει πολλές υποσχέσεις για αύξηση της παραγωγικότητας. Από την άλλη, όμως, διάφορες φωνές ανησυχίας έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Η γνώμη των καταναλωτών ενδιαφέρει παραγωγούς και βιομηχανίες. Με το μοντέλο "αλυσίδα μέσου-στόχο" μπορεί να κατανοηθεί η αντίληψη των καταναλωτών. Το μοντέλο χρησιμοποιεί τη μέθοδο των συνεντεύξεων όπου ο συνεντευξιαζόμενος καταναλωτής τεκμηριώνει οργανωμένα τις σκέψεις του.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος
Βιολογική γεωργία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.