δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
The study examines the rational - functional design of supply chain warehouses with
particular emphasis on picking and loading. The central warehouse of the Athenian
Brewery in Kifissos is used to analyze the issue as an example of study. Given the study
paradigm that is being considered the work focuses on the design of a beverage
warehouse, in particular beer, for distribution within Attica, with emphasis on
optimizing the picking process. The work compares productivity indicators of business
processes for the warehouse of Athenian Brewery.
(EL)
Η μελέτη εξετάζει τον ορθολογικό – λειτουργικό σχεδιασμό αποθηκών εφοδιαστικής
αλυσίδας με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα παραλαβής και φόρτωσης. Για την ανάλυση
του ζητήματος ως παράδειγμα μελέτης χρησιμοποιείται η κεντρική αποθήκη της
Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στον Κηφισό. Δεδομένου του παραδείγματος μελέτης που
εξετάζεται η εργασία εστιάσει στο σχεδιασμό αποθήκης αλκοολούχων ποτών και
συγκεκριμένα της μπύρας, για διανομή εντός Αττικής, δίνοντας έμφαση στη
βελτιστοποίηση της διαδικασίας του picking. Τέλος, γίνεται παρουσίαση δεικτών
παραγωγικότητας όσο αναφορά τις διαδικασία λειτουργίας της αποθήκης της
Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.