Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Διώνη
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)

Negotiations in supply chain

Αναγνώστου, Μαρία

Η παρούσα μελέτη ξεκινά με μια εισαγωγική προσέγγιση των διαπραγματεύσεων, καθώς και μια στοιχειώδη ιστορική αναδρομή, η οποία έχει σαν σκοπό να καταδείξει ότι η διαπραγμάτευση είναι ίδιον της ανθρώπινης φύσης και συμπορεύεται με την εξέλιξη των κοινωνιών. Είτε ως καθημερινό μέσο, είτε ως εμπορικό, διπλωματικό εργαλείο αποτελεί διαδικασία, πρακτική που όταν χρησιμοποιείται συστηματικά έχει ως αποτέλεσμα την εναρμόνιση και την δημιουργική αλληλεξάρτηση των μερών. Λόγω του ότι συναντάται σε ποικίλα πεδία, αναφέρουμε ότι εδώ θα ασχοληθούμε με τις διαπραγματεύσεις, που εδράζουν στην προμηθευτική αλυσίδα. Οι διαπραγματεύσεις στον χώρο των Προμηθειών είναι ένα ιδιαίτερα νευραλγικό ζήτημα ,καθώς διαμορφώνουν σε σημαντικό βαθμό τις σχέσεις των συναλλασσόμενων μερών. Αρχικά γίνεται, λοιπόν μια περιγραφή της αγοραστικής διαδικασίας και των φάσεων που την διέπουν, καθώς και των βασικών διαδικασιών που επικρατούν σε αυτήν. Στη συνέχεια, γίνεται μια ανάλυση δυο διαφορετικών σεναρίων αγοραστικών διαδικασιών σε σύγχρονο επιχειρηματικό επίπεδο.

Master Thesis

Διοίκηση
Business logistics
Προμήθειες
Logistics


Ελληνική γλώσσα

2006-04-03T12:23:56Z
2005-11-04T11:14:36Z
2004-12-04T11:14:36Z


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.