Υγιεινή και ορθή βιομηχανική πρακτική

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2003 (EL)
Υγιεινή και ορθή βιομηχανική πρακτική

Καραπασίδης, Γεώργιος

Τα τελευταία χρόνια η ραγδαία αύξηση των βιομηχανικών τροφίμων και η πληθώρα των προϊόντων της αγοράς, έχουν κάνει τους καταναλωτές να λαμβάνουν υπόψην τους, την ποιότητα των τροφίμων και να αναζητούν συνεχώς την πιστοποίηση και τον έλεγχο των προϊόντων που καταναλώνουν. Οι απαιτήσεις για ασφάλεια και υγιεινή είναι ολοένα και πιο μεγάλες,επιτάσσοντας έτσι στις βιομηχανίες καλύτερους, συχνότερους και ακριβέστερους ελέγχους των προϊόντων που παράγουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Υγεία και υγιεινή
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2003


cc_by_nc



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.