Εφαρμογές της ρομποτικής στην ιατρική

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Εφαρμογές της ρομποτικής στην ιατρική

Καραμάνης, Ευάγγελος
Μαστροκούκος, Μιχαήλ
Κεχαγιά, Μαρία

Το αντικείμενο της εργασίας είναι η χρήση ρομποτικών συστημάτων, κατάλληλων για εφαρμογή στην ιατρική, και ειδικότερα σε χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν εν συντομία ΄΄ελάχιστης εισβολής΄΄. Η χρήση των συστημάτων αυτών βοηθάει σε πολλούς τομείς οι οποίοι θα αναφερθούν και αναλυθούν στα παρακάτω κεφαλαία εκτενέστερα και με κύριο γνώμονα την κατανόηση των συστημάτων αυτών. Αυτό μας κεντρίζει το ενδιαφέρον καθώς γινόμαστε θεατές στα ιστορικά πρώτα θαρραλέα βήματα της αγαστής συνεργασίας των δυο αυτών επιστημονικών κλάδων, της ιατρικής και της μηχανολογίας, καθώς αυτή η συνεργασία κρατάει χρόνια αλλά τα φόντα για πιο θαυματουργά αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας φαίνονται να υπάρχουνε τώρα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ιατρική τηλεματική
Ρομποτική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.