Βασικός σκοπός της εν λόγω εργασίας, αναφέρεται σχετικά η συλλογή, αξιολόγηση και συζήτηση στοιχείων που τοποθετούνται στο πλαίσιο της ανάλυσης των δεδομένων για το θέμα της ανάλυσης της παρασκευής και εμπορίας γιαούρτης με στοιχεία HACCP, σε συνδυασμό με την παρασκευή, υγιεινή και ασφάλεια των διαδικασιών ελέγχου και εμπορίας.
Η εργασία χωρίζεται σχετικά σε τρία (3) κεφάλαια, με το Κεφάλαιο 1 να αναφέρεται στην Έννοια και τα Χαρακτηριστικά του Πιστοποιητικού HACCP και Τρόπος Εφαρμογής του από τις Εταιρίες Τροφίμων, το Κεφάλαιο 2 οριοθετείτε στην Τεχνολογία Παρασκευής, Τυποποίηση και Συσκευασία γιαούρτης, και το Κεφάλαιο 3 αναφέρεται στην Εφαρμογή του Πιστοποιητικού HACCP για την Ασφάλεια και Υγιεινή στις Επιχειρήσεις Παρασκευής και Συσκευασίας γιαούρτης
Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα
Agricultural and Veterinary Sciences ▶ Other Agricultural Sciences Agricultural Engineering
(EN)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Greek
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)