Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης

Κροντηρά, Ελένη

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2020

2020


Βασικός σκοπός της εν λόγω εργασίας, αναφέρεται σχετικά η συλλογή, αξιολόγηση και συζήτηση στοιχείων που τοποθετούνται στο πλαίσιο της ανάλυσης των δεδομένων για το θέμα της ανάλυσης της παρασκευής και εμπορίας γιαούρτης με στοιχεία HACCP, σε συνδυασμό με την παρασκευή, υγιεινή και ασφάλεια των διαδικασιών ελέγχου και εμπορίας. Η εργασία χωρίζεται σχετικά σε τρία (3) κεφάλαια, με το Κεφάλαιο 1 να αναφέρεται στην Έννοια και τα Χαρακτηριστικά του Πιστοποιητικού HACCP και Τρόπος Εφαρμογής του από τις Εταιρίες Τροφίμων, το Κεφάλαιο 2 οριοθετείτε στην Τεχνολογία Παρασκευής, Τυποποίηση και Συσκευασία γιαούρτης, και το Κεφάλαιο 3 αναφέρεται στην Εφαρμογή του Πιστοποιητικού HACCP για την Ασφάλεια και Υγιεινή στις Επιχειρήσεις Παρασκευής και Συσκευασίας γιαούρτης

Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Greek

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)