Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης

Κροντηρά, Ελένη

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2020

2020


Βασικός σκοπός της εν λόγω εργασίας, αναφέρεται σχετικά η συλλογή, αξιολόγηση και συζήτηση στοιχείων που τοποθετούνται στο πλαίσιο της ανάλυσης των δεδομένων για το θέμα της ανάλυσης της παρασκευής και εμπορίας γιαούρτης με στοιχεία HACCP, σε συνδυασμό με την παρασκευή, υγιεινή και ασφάλεια των διαδικασιών ελέγχου και εμπορίας. Η εργασία χωρίζεται σχετικά σε τρία (3) κεφάλαια, με το Κεφάλαιο 1 να αναφέρεται στην Έννοια και τα Χαρακτηριστικά του Πιστοποιητικού HACCP και Τρόπος Εφαρμογής του από τις Εταιρίες Τροφίμων, το Κεφάλαιο 2 οριοθετείτε στην Τεχνολογία Παρασκευής, Τυποποίηση και Συσκευασία γιαούρτης, και το Κεφάλαιο 3 αναφέρεται στην Εφαρμογή του Πιστοποιητικού HACCP για την Ασφάλεια και Υγιεινή στις Επιχειρήσεις Παρασκευής και Συσκευασίας γιαούρτης

Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Ελληνική γλώσσα

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.