Η πρακτική διακόσμηση εξωτερικών χώρων με χρήση αρωματικών φυτών

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η πρακτική διακόσμηση εξωτερικών χώρων με χρήση αρωματικών φυτών

Κεσίδης, Κωνσταντίνος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2007

2007


Η δημιουργία ενός κήπου και γενικότερα χώρων πρασίνου στις σημερινές πόλεις δεν θεωρείται πλέον πολυτέλεια αλλά ζωτική ανάγκη, με συνέπεια ο κλάδος της Κηποτεχνίας να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Σ’ αυτό συνέβαλε η άνοδος του βιοτικού επιπέδου και η προσπάθεια του σημερινού ανθρώπου να δημιουργήσει πιο «φυσικές» συνθήκες διαβίωσης φέρνοντας την φύση, που εγκατέλειψε, στους χώρους που ζει, εργάζεται και κινείται (κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, δρόμους, πλατειές κ.λ.π). Η σύγχρονη πολεοδομία θεωρεί το «πράσινο» σαν καθοριστικό σημείο στην γενική πολεοδομική συγκρότηση των πόλεων, των αυτοκινητόδρομων, των βιομηχανικών ζωνών κ.λ.π.

Δ > Διακόσμηση
Κ > Κηπουρική
Α > Αρωματικά φυτά

Αρωματικά φυτά
Διακόσμηση
Κηπουρική

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.