Η καλλιέργεια της αμπέλου

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2007 (EL)
Η καλλιέργεια της αμπέλου

Τέλλος, Γεώργιος

Υπάρχουν διάφορα είδη αμπελιού όπως το Ευρωπαϊκό είδος (vitis vincfera) που καλλιεργείται για τον καρπό του, ο οποίος χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιος, για Παρασκευή κρασιού ύστερα από ζύμωση, για παραγωγή σταφίδας ύστερα από ξήρανση, για χυμοποίηση και σπάνια για κονσερβοποίηση. Επιτραπέζια σταφύλια παράγονται από ειδικές ποικιλίες που δίνουν καρπούς με καλή εμφάνιση, μεγάλο μέγεθος και ευχάριστη γεύση. Η μεγαλύτερη ποσότητα σταφυλιών χρησιμοποιείται για παρασκευή κρασιού.

Thesis
NonPeerReviewed

Σταφύλια
Αμπελοκαλλιέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.