Τεχνικές εμβολιασμού της αμπέλου (vitis vinifera)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Τεχνικές εμβολιασμού της αμπέλου (vitis vinifera)

Μαλαθούνης, Πασχάλης

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό την αναλυτική παρουσίαση του θέματος : Τεχνικές εμβολιασμού της αμπέλου (Vitis vinifera). Σε κάθε κεφάλαιο καταβλήθηκε προσπάθεια για την παρουσιάσει των περιεχομένων θεμάτων με τρόπο απλό, κατανοητό καθώς επίσης χρησιμοποιήθηκε πλούσιο οπτικό υλικό για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων από οποιουδήποτε αναγνώστη, ακόμα και του μη εξειδικευμένου πάνω στο θέμα αυτό. Στα παρακάτω κεφάλαια που ακολουθούν, θα δούμε την ιστορία του αμπελιού, τον τρόπο με τον οποίο διαδόθηκε και έγινε γνωστός στην Αρχαία Ελλάδα. Έπειτα αναφέρεται η ιστορία της αμπελουργίας στην Ελλάδα, καθώς η σημερινές στρεμματικές εκτάσεις τον επιτραπέζιων σταφυλιών και τον σταφυλιών για την παραγωγή του οίνου.

Thesis
NonPeerReviewed

Αμπελοκαλλιέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.